Legkésőbb május 31-ig nyújthatnak be kifizetési kérelmet a fiatal gazdák
2017. május 25.
Azok a fiatal gazdák, akik az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap keretében 2012-ben benyújtott és pozitívan elbírált támogatási kérelemmel rendelkeznek, 2017. május 31-ig nyújthatják be a támogatási összeg fennmaradó 10%-ára a kifizetési kérelmüket.

Amennyiben a támogatási kérelemnek helyt adó határozat, 2012-ben emelkedett jogerőre, akkor ez az utolsó lehetősége az ügyfélnek a kifizetési kérelem benyújtására.

A kifizetési kérelmek benyújtásának részletes feltételeit, illetve a kapcsolódó nyomtatványokat a Magyar Államkincstár 43/2017. (IV.18.) számú Közleménye tartalmazza

További információk megtalálhatóak a Magyar Államkincstár (www.mvh.allamkincstar.gov.hu) honlapján.

Tájékoztatás az ugyfelszolgalat@mvh.allamkincstar.gov.hu e-mail címen vagy személyesen, illetve telefonon a Magyar Államkincstár Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési ügyfélszolgálatán, vagy az ügyfél lakhelye/székhelye szerint illetékes Megyei Kormányhivatal Agrár- és Vidékfejlesztést Támogató Főosztályának, illetve Csongrád megye esetén a Csongrád Megyei Kormányhivatal Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal Agrár- és Vidékfejlesztést Támogató Főosztályának ügyfélszolgálatán kérhető.

Content Management Powered by CuteNews

Archív hírek